Wat ik doe

Een verbintenis maken of vieren is voor iedereen iets anders. ‘Trouwen’ kan een belofte zijn om nooit meer te snurken of om te zwijgen aan de ontbijttafel tot het ochtendhumeur is weggeëbd. Het kan een belofte zijn om nooit meer opmerkingen te geven over elkaars rijstijl of een permanente overeenkomst over de stand van de airco.

Met een jubileum vieren jullie een ultieme prestatie en kunnen gemaakte beloften opnieuw in de verf worden gezet. Geen hindernis is te groot en geen compliment te klein. Vergeet zeker ook niet het belang van een speciale verjaardag, een viering van een prestatie of een ander levensmoment dat een feestje en een stukje ceremonie verdient.

Wat vaststaat, is dat ceremonies onvergetelijk zijn, aangezien ze speciale momenten in het leven vieren. Aan die ceremonies wil ik graag met jullie bouwen. Met veel plezier en nieuwsgierigheid luister ik naar jullie belevenissen om dan dit moment vorm te geven en te delen met iedereen die jullie lief is.

Hebben jullie iets te vieren? Jullie kunnen mij als ceremoniespreker en storyteller inhuren voor verlovingen, huwelijken, jubileums, verjaardagen en het vieren van mijlpalen in het leven.

Wat er ook gevierd wordt, samen creëren we een passende, persoonlijke ceremonie om het moment onvergetelijk te maken.

Hoe ga ik te werk? Ik ga op zoek naar persoonlijke informatie bij jullie, en ga langs bij familie en vrienden, waarna ik deze verhalen omvorm tot een unieke ceremonie. Ik ben steeds op zoek naar een originele zienswijze, een nieuwe manier om de dingen te vertellen.

Aarzel niet om ideeën, wensen en voorkeuren aan mij voor leggen. Ik volg graag jullie keuzes in de omkadering van jullie ceremonie en sta steeds klaar om mee te gaan in een thema of een speciale kostuumkeuze.