Over mij

Wie ben ik

Hoi, ik ben Sofie.

Nog vóór mijn woorden verstaanbaar waren, was ik al verhalen aan het vertellen en stond mijn mondje nooit echt stil. Mijn honger naar spelen met taal bracht mij bij voordracht, toneel en welsprekendheid, wat de stilte in huis niet echt bevorderde.

Vandaag lukt het mij al iets beter om stil te zijn, want het is net uit die stilte dat een verhaal ontstaat. Ik luister heel stilletjes naar jullie belevenissen en sprokkel elementen bij vrienden en familie. Ik breng al die informatie samen en dan is het wachten op de magie, dan is het wachten op onverwachte linkjes en invalshoeken die jullie verhaal tot leven brengen.

Wanneer het verhaal vorm heeft gekregen is het tijd om de spreker in ceremoniespreker naar boven te halen en mag ik de magie zijn werk laten doen.

Mijn werkwijze

Ik kom herinneringen sprokkelen bij jullie, maar ga ook langs bij vrienden en familie op zoek naar informatie van vroeger en nu. Tweemaal ga ik langs voor een gesprek van 2 à 3 uur. Dat kan bij jullie thuis of op locatie. Ik vertrek steeds met een onbeschreven blad en luister aandachtig naar alle verwachtingen, voorkeuren, verhalen en ervaringen om er dan dìe elementen uit te halen, die perfect passen in het type ceremonie dat jullie verkiezen.

Tijdens de ceremonie leid ik alles in goede banen zodat jullie volledig ontzorgd volop kunnen genieten van het gebeuren. Ik praat alle onderdelen van start tot afsluiter vlot aan elkaar en hou rekening met de gekozen muziek.

Daarnaast geef ik ook begeleiding aan de andere sprekers op de viering. Dit omvat brainstormen over de inhoud, bijsturen van de opbouw en een portie coaching om zelfzeker voor een publiek te spreken.

Benieuwd hoe we voor jou te werk gaan?

Neem snel contact op of ga voor een vrijblijvende prijsaanvraag!