Tine & Julien

Wanneer Tine Julien leerde kennen, kon ze niet geloven dat ze iemand gevonden had die zo goed bij haar past, iemand die haar zo mooi kan aanvullen en die het beste in haar naar boven brengt. Daarom sloot ze even haar ogen, nam ze een grote hap lucht en probeerde ze het nog eens…

Oefenen om onmogelijke dingen te geloven, is een typische meditatieoefening in Wonderland. Met een beetje oefening kan je zelfs 6 onmogelijke dingen geloven vóór het ontbijt.

Na een aantal heel geslaagde dates was het tijd voor Tine om Juliens vrienden te ontmoeten. Wanneer Tine Juliens favoriete café ‘Het Tonneke’ binnenwandelt, wordt ze begroet door Tom, één van de vrienden van Julien. Wat onmiddellijk opvalt aan Tom is zijn ongelofelijk brede glimlach.

Julien gaat handen schudden en kussen uitdelen aan twee tafeltjes en Tine vraagt aan Tom: ‘Kan je mij vertellen, naar welke tafel ik best ga?’ ‘Dat ligt eraan waar je naartoe wilt’ zegt Tom. ‘Het maakt me niet zoveel uit waar naartoe’ zegt Tine. ‘Dan maakt het ook niet uit welke kant je opgaat’ glimlacht Tom.

‘Aan deze tafel’ zegt Tom, wijzend naar één van de tafels ‘zit een bakker en aan die tafel zit een public relations assistent. Je kan kiezen met wie je kennismaakt, want ze zijn toch allebei gek.’

Tine haalt diep adem, “All the best people are” denkt ze en ze stapt naar een van de tafels.