Sanne & Maarten

Maarten laat water stromen, steekt zijn teen even uit om te voelen of het al warm is en stapt dan onder zijn douche, volgens hem is de douche dé plaats waar mannen het meest en best kunnen nadenken en dat is nog niet zo raar, want de romeinen kwamen vroeger ook samen in badhuizen om hun grootste ideeën uit te wisselen…

Met het warme water stromend op zijn rug begint Maarten aan een plan…

Stap 1: De ring

Sanne is een lief en zorgend persoon, dus hij is op zoek naar iets elegants, maar ze is niet te onderschatten! Ze is klein maar dapper met een neus voor avontuur. Dus de ring zal ook tegen een stootje moeten kunnen. Door Sanne’s liefde voor foto’s, zal het ook nog eens een fotogenieke ring moeten zijn, want pictures or it didn’t happen.

Stap 2: Locatie

Het mag overal zijn, behalve in België! Sanne reist heel veel en met zo veel passie dat ze in een ander leven een eigen reisbureau had kunnen openen dus een aanzoek in België is geen optie.

Stap 3: Toestemming vragen aan Sanne’s papa

Als een echte gentleman belt Maarten naar Dirk om de hand van Sanne te vragen. Toen was Dirk al over de eerste schok dat Maarten niet voor ‘Cercle’ was, hij had aan zijn dochter nochtans maar 1 voorwaarde meegegeven over zijn toekomstige schoonzoon. Gelukkig dat Maarten zo’n mooie persoonlijkheid heeft en zo goed kan barbecueën dat hij daarmee zijn erbarmelijke keuzes kon rechttrekken, want er waren nog andere opties. Op reis naar Jordanië kreeg Dirk namelijk een voorstel van 27 kamelen en 12 geiten in ruil voor diezelfde hand waar Maarten nu om vraagt (telefoon spelen) Haar hand? Maarten, Maarten, Maarten… Niet akkoord! Ge moet ze helemaal pakken, tis alles of niets. Maar mijn zegen heb je!